Metalreality on enemmän kuin osiensa summa

Metalreality Network tarjoaa Suomen mittakaavassa ainutlaatuisen kattavan ja laadukkaan valikoiman metallialan palveluita ja tuotteita. Yhteistyöverkoston eri asiantuntijayritykset toimivat tiiviissä yhteistyössä ja niin materiaalit kuin huippuluokan teknologiset ratkaisut pystytään tarjoamaan keskitetysti.
Yritystä
21
Milj. € liikevaihto
1790
Työntekijää
2830
Robottia
20

Metallialan johtavia ratkaisuja

Metalreality Networkin ainutlaatuinen metallialan yhteistyöverkosto tarjoaa palveluita erittäin monipuolisesti eri teollisuudenaloille. Palvelu- ja tuotevalikoima kattaa useat eri teollisuudenalat, mm. kaivosteollisuus, meriteollisuus, metsäkoneteollisuus, prosessiteollisuus, energiateollisuus ja moottoriteollisuus. Maakunnan lyhyiden ja toimivien kulkuyhteyksien ansiosta tuotteet ja palvelut voidaan tarjota ainutlaatuisen kustannustehokkaasti ja ketterästi ripeälläkin aikataululla.

Kuva
keltainen robottikäsi siirtää koneistettua akselia

Ei mitään pintakiiltoa

Metalreality Networkin yritykset tarjoavat maailmanluokan osaamisen lisäksi myös huippuunsa kehitettyjä metalliteollisuuden tuotteita. Perusteellisen kattavaan tuotevalikoimaan kuuluu mm. kuljettimia, suodattimia, syöttimiä, siiloja, painesäiliöitä, putkistoja, lämmönsiirtimiä, raskaan kaluston päällirakenteita ja perävaunuja, suuria teräsrakenteita, ohutlevytuotteita, sähkölaitteiden runkoja, asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä erikoislaitteita, osakokonaisuuksia ja komponentteja. Voit tutustua tuote- ja palveluvalikoimaan tarkemmin yhteistyöverkoston yritysten esittelysivuilla.

Kuva
Frontpagehero

Ideoista hitsautuvat ratkaisut

Tutustu Metalreality Networkin yhteistyöverkoston avulla saavutettuihin tuloksiin.