Kuva
Metalireality Networkin messuosasto, jossa näyttö ja roll upit
04.05.2023
Kirjoittaja: Metalreality Network

Metallialan työpaikat ja osaajat kohtaavat rekrymessuilla

Lappeenrannan kaupunki järjestää toukokuun lopussa metallialan rekrytapahtuman kaupungintalolla. Metallialan työmessujen nimellä kulkeva tapahtuma yhdistää alueen metallialan työnantajat ja -tekijät.

- Kutsumme mukaan kaikki metallialan yritykset esittelemään avoimia työpaikkoja, sanoo Lappeenrannan kaupungin Wirma yrityspalveluiden projektipäällikkö Boris Karandassov, joka vetää metallialan yhteistyöverkostoa Metalreality Networkia.

-Tarkoituksenamme on saattaa yhteen osaajat ja alan työnantajat järjestämällä matalan kynnyksen tapaamisen, jossa työ ja tekijä kohtaavat vaivattomasti ja nopeasti. Lisäksi on mahdollisuus kuulla ajankohtaisia ja mielenkiintoisia puheenvuoroja.

Yritykset ovat huomioineet 30.5. klo 13–16 pidettävän tapahtuman mukavasti, mutta mukaan mahtuu vielä. Karandassov toivoo, että mukaan saataisiin vielä enemmän näytteilleasettajia.

- Työvoimapula on kaakkoisessa Suomessakin tosiasia ja tämä on loistava tilaisuus esitellä yritystä ja sen tarjoamia mahdollisuuksia sekä tutustua työnhakijoihin.

Metallialan työmessut järjestetään yhdessä Kaakkois-Suomen TE-palveluiden kanssa. Tapahtuma on osa eteläkarjalaisen metallialan verkoston, Metalreality Networkin, toimintaa.

Lisätiedot ja näytteilleasettajien ilmoittautumiset:

Projektipäällikkö Boris Karandassov
Lappeenrannan kaupunki, Wirma yrityspalvelut, p. 040 612 9131, boris.karandassov@lappeenranta.fi

Tapahtumasivu: 

https://metalreality.fi/tapahtuma/metallialan-tyomessut

EU:n Maaseuturahaston logo, Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen logo, Maaseutuverkoston logo

Metalreality Network
Verkostossa on nyt mukana 19 jäsenyritystä sekä Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy - KEHY, Saimaan ammattiopisto Sampo, LUT-yliopisto ja Kaakkois-Suomen TE-toimisto. Wirma yrityspalvelut (Lappeenrannan kaupunki) toimii verkoston palveluoperaattorina vuosina 2020-2023 Metalliverkostosta elinvoimaa -hankkeen kautta, joka on saanut rahoitusta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta, ja sitä rahoittaa Kaakkois-Suomen ELY-keskus. Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahaston osuus on 118559,61 € ja valtion osuus on 163725,19 €.